Creatief samenwerken op afstand –
zo blijft het leuk én productief

Ondanks, of misschien zelfs dankzij corona, is innovatie belangrijker dan ooit. Creatief samenwerken is misschien wel het moeilijkste wat er is.

En nu moet het ook nog online omdat face-to-face niet meer kan. Hoe kun je online net zo creatief samenwerken als in het echt?

Voor alle bedrijven met vragen over succesvol innovatief samenwerken op afstand organiseren RCT Gelderland en de ProductStrategen de webinar:

‘Creatief samenwerken op afstand – zo blijft het leuk én productief’.

18 februari 2021

11:00 – 12:00 uur

Voor ondernemers die een succes willen maken van creatief samenwerken op afstand

Dit gaan we doen:

De ProductStrategen loodsen je door de valkuilen van innovatief samenwerken op afstand en laten je de oplossingen zien om succesvol aan de slag te gaan.

 Aan het eind van dit webinar heb je het volgende leren kennen:

  • een selectie van workshop activiteiten die geschikt zijn voor creatieve sessies op afstand

  • icebreakers die goed op afstand werken

  • basisprincipes van verschillende innovatiemethodes

  • een korte introductie van digitale tools zoals Miro (digitaal whiteboard) en Zoom, door een live-demonstratie van het ProductStrategen team

Welke innovatiemethodes zijn geschikt om online te gebruiken?

In een uur laten we je zien hoe je met digitale tools zoals Miro, zorgt voor de juiste omstandigheden om je online innovatiesessie tot een succes te maken.

We laten je o.a. kennismaken met een selectie van workshop activiteiten die geschikt zijn voor creatieve sessies op afstand, icebreakers die goed op afstand werken en basisprincipes van verschillende innovatiemethodes.

Meld je hier aan voor het webinar en maak je volgende creatieve sessies met je team leuk én productief!

Over Anita

Anita is onze expert voor businessstrategie. Van innovatief productidee tot verkoopbaar product: Anita ondersteunt bedrijven daar te komen. Van selectie van het beste businessmodel tot realisatie van een marktklaar product.
Zowel medisch-technisch als bedrijfskundig geschoold, werkt Anita voor innovatieve multinationals, mkb’s en startups aan de realisatie van innovatieve producten, veelal voor de medische sector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.